Sommarkurser 2020

På Wik kan du välja mellan flera olika sommarkurser som samlar såväl nyfikna nybörjare som yrkesverksamma.Våra lärare är erfarna pedagoger, utövande artister, konstnärer och musiker. Ett perfekt tillfälle att upptäcka nytt, fördjupa dina kunskaper, utvecklas och få ny energi. Sista ansökningsdag till våra sommarkurser är den 31 mars, med undantag för jazzkursen som har sista ansökningsdag den 16 april.

Som kursdeltagare har du möjlighet att bo på Wik med helpension, i enkel- eller dubbelrum. Som kursdeltagare kan man antingen bo på Wik eller vara resande. Alla deltagare äter lunch gemensamt. Kurserna är tänkta både för den som är nybörjare och för den som kommit en bit på väg.

I kurskostnaden ingår förbrukningsmaterial samt lunch alla kursdagar. Undervisningen är gratis för kursdeltagarna då den finanseras med statliga medel. 

Information gällande boende:
Kostander för boende hittar du under respektive kurs. Det är sedan hösten 2017 ingen prisskillnad mellan enkel- och dubbelrum. Vi kan erbjuda boende i enkelrum i mån av plats.

Ansökan
Ansökan görs digitalt via hemsidan. Under respektive flik finns en länk till vårt ansökningsformulär. Antagningsbesked och information kommer till den e-postadress som uppgetts i ansökan.

Ansökan ska vara skolan tillhanda:
Helgkurs - se datum för respektive kurs. Antagning sker i samråd mellan kursadministratör och undervisande lärare.
Sommarkurs i juni/juli - ansök senast 29/4. Antagning sker efter sista ansökningsdag. Antagninsbesked skickas till din registrerade e-postadress 4-5 veckor före kursstart.

Anmälan är bindande. Om du inte har möjlighet att gå kursen på grund av sjukdom och styrker detta med läkarintyg så debiteras du endast en administrativ kostnad på 250kr. Om du av annan anledning uteblir från bokad kurs eller bokar av kursen mindre än 30 dagar innan kursstart faktureras du hela kursavgiften och bokad logi.

Varmt välkommen till Wik!

 

Med reservation för ändringar.

Följ oss