Distriktsläkare

Referensnr PV227/2017
Sista ansökan 2017-10-29
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Fålhagens vårdcentral

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Vår verksamhet
Fålhagens vårdcentral ligger i ett av Uppsalas mest attraktiva lägen i anslutning till resecentrum. Vi är 27 medarbetare som ansvarar för omkring 10200 listade patienter.
På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Vi träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon, via Skype och vid akuta samt planerade besök. För att möta våra patienters skiftande behov och önskemål har vi öppet från kl 7 på vardagarna.

Ditt uppdrag
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök respektive drop-inmottagning. Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare samt viss jour/beredskap.

Din kompetens
Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i januari eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna distriktsläkardagar där Primärvårdens alla läkare träffas för fortbildning och erfarenhetsutbyte.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Hannele Ristolainen, tel 018-611 14 90.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken. Vi vill ha din ansökan senast 29.10. 2017. Rekrytering kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag. Glöm inte att bifoga intyg som styrker din åberopade kompetens!Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 20 september 2017 av PV/Anette Ferngren