Biomedicinsk analytiker

Referensnr PV155/2017
Sista ansökan 2017-10-22
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Årsta vårdcentral

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi har ett stort miljöfokus och ger dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska ha ett utvecklande och stimulerande arbete i en god arbetsmiljö. Primärvården arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten med målet kvalitet över tid. Gemensamt arbetar vi utifrån vår värdegrund, kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till samhällsnytta och skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa.

Vår verksamhet
Årsta vårdcentral är en komplett vårdcentral där vi arbetar fullt ut med triage och teambedömning av våra patienter. Vi är omkring femtio medarbetare tillhörande elva yrkeskategorier som servar 12 600 listade patienter i alla åldrar. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Tillsammans för dig hälsa träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök.

Ditt uppdrag
I arbetet hos oss ingår provtagning, på såväl barn som vuxna, och analys av prover samt i övrigt de arbetsuppgifter som förekommer på laboratoriet. I arbetsuppgifterna ingår även ordination av Waran på delegering. Vi använder journalsystemet Cosmic på samtliga enheter inom Primärvården och laboratoriet använder Flexlab.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Du är noggrann och ditt arbetssätt är metodiskt. Det är viktigt att du har en hög servicekänsla och trivs med patientkontakt för att vara framgångsrik i ditt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete med patientkontakter i primärvård. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och att du bidrar till utveckling av verksamheten.

Din samarbetsförmåga är hög och du trivs med att arbeta i team för att skapa verksamhetsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete med patientkontakter, i första hand från primärvård.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid och ser gärna ett tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om tjänsten och verksamheten är du välkommen att kontakta gruppchef Jennie Wong, tel 018- 617 02 52 eller verksamhetschef Katarina Dahlgren, tel 018-611 86 59.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvårdens ledningskontor, PV 155/2017/HF, 751 85 Uppsala. Vi vill ha din ansökan senast den 22 oktober. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publicerad den den 6 oktober 2017 av PV/Helén Fricking