Psykolog

Referensnr LE98/2017
Sista ansökan 2018-02-14
Förvaltning Lasarettet i Enköping
Arbetsplats Medicinmottagningen

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är beläget i Region Uppsala med goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Vår verksamhet
Medicinmottagningen har ett brett utbud av specialistfunktioner som behandlar bland annat hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och tumörsjukdomar. Vi har specialistsjuksköterskor med egna mottagningar för bl.a. patienter med diabetes och hjärtsjukdomar. Sedan våren 2013 är Medicinmottagningen HBTQ-certifierad.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för det beteendemediciniska arbetet inom mottagningen. Detta innebär dels att arbeta med att göra bedömningar och utföra psykologisk behandling, där den vanligaste problematiken är ångest och depression. Du deltar i olika former av föreläsningar riktade mot patientgrupper samt erbjuder stresshantering för kardiologpatienter. Nära och gott samarbete med övriga professioner är viktiga och något som prioriteras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Du är van att göra självständiga bedömningar av patienter, erfarenhet från till exempel primärvård eller öppenvårdsmottagningar är meriterande. Du har ett intresse av att integrera somatisk och psykologisk problematik i dina bedömningar och behandlingar. Har du tidigare erfarenhet eller eget intresse av att arbeta med patienter med hjärtproblem eller diabetes är det positivt. Du trivs med självständigt arbete och har god förmåga att samarbeta med andra professioner. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidare, 20% placering på medicinmottagningen. Ytterligare omfattning kan diskuteras inom Region Uppsala.

För mer information
Har du frågor om tjänsten eller vår verksamhet är du välkommen att kontakta
Catharina Landstedt, avdelningschef medicinmottagningen 0171-41 81 84
Facklig företrädare för Psykologförbundet Karin Settergren nås på 0171-41 84 10

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 20 december 2017 av LE/Karin Lind