Distriktssköterska

Referensnr PV307/2017
Sista ansökan 2018-01-21
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Skutskärs

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Vår verksamhet
Skutskärs vårdcentral ligger på promenadavstånd från tågstationen / busstation och det är lätt att pendla från både Gävle och Uppsala. Vi har ungefär 8 500 listade patienter och är 35 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Vi har även en ungdomsmottagning. Våra patienter är en blandning av yngre och äldre, vilket gör arbetet omväxlande och utvecklande.

Vi är ett glatt gäng som nu satsar och nyligen har utökat vår sjuksköterske/distriktssköterskegrupp med ytterligare en heltid. Nu kommer en av oss att vara föräldraledig och då behöver vi rekrytera en ny medarbetare till Vårdcentralen.

Ditt uppdrag
Dina arbetsuppgifter innefattar sedvanligt arbete för sjuk-/distriktssköterska på en vårdcentral, till största del egen planerad mottagning men också drop-inverksamhet och telefonrådgivning. Du har möjlighet att välja inriktning mot antingen barn och/eller vuxna. Vi arbetar aktivt med att förbättra patientflöden genom triagering och bokning till samtliga professioner.

Meriterande kunskapsområde är om du har utbildning i diabetes eller vana från BVC.

Din kompetens
Distriktssköterska, företrädesvis med erfarenhet från primärvård. Vi söker dig som är positiv, har ett flexibelt arbetssätt och god förmåga att samarbeta med övriga i teamet, samtidigt som du har vana och drivkraft att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid förmåga att utveckla verksamheten tillsammans med övriga yrkeskategorier på mottagningen.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett vikariat, gärna på heltid men sysselsättningsgranden kan diskuteras. Vi önskar att du kan börja hos oss någon gång under mars 2018 och ca ett år framåt. Det kommer även att finnas möjlighet till fortsatt anställning.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Ser detta spännande ut? Vi hoppas det! Välkommen att ringa verksamhetschef Ewa Hammarin för mer information, telefon 070-367 91 24.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 21 januari. Det är en fördel om du bifogar din legitimation och VUB- utbildningsbevis och CV som bilagor i din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 28 december 2017 av PV/Elisabeth Gripemo