Chefssekreterare

Referensnr PV66/2018
Sista ansökan 2018-03-20
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Primärvård, Hälsa och habilitering

Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vi behöver förstärka vårt administrativa team med en chefssekreterare. Administrativa teamet är en del av Administrativa enheten där också fastighetsförsörjning, säkerhet, miljö och IT ingår. Enheten är en del av förvaltningens ledningskontor där totalt ca 70 personer arbetar i centrala funktioner. Din uppgift blir att stötta och ge administrativ service till förvaltningsdirektören.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter
En viktig del av din uppgift är att hantera och hålla förvaltningsdirektörens kalender uppdaterad samt säkerställa att e-post blir hanterad och besvarad. Du tar fram agendor, bjuder in till möten, bokar lokaler och förtäring och deltar ibland som protokollförare. Andra uppgifter är fakturahantering, vissa inköp/beställningar, arrangera och sköta administration kring konferenser - helt enkelt sköta alla administrativa frågor och problem som kan uppstå i förvaltningsdirektörens vardag.

Ditt huvudfokus är att stötta förvaltningsdirektören men som en del i det administrativa teamet är det självklart att du och dina kollegor hjälper och stöttar varandra i era respektive uppgifter. Du kommer också att ingå i något/några av Region Uppsalas administrativa nätverk. Vi förväntar oss att du ser möjligheter till förbättring och välkomnar förslag och initiativ för att effektivisera arbetsmetoder och rutiner.

Din bakgrund och kompetens
Vi vänder oss till dig som är en erfaren chefssekreterare, du har haft motsvarande roll i flera år. Du har minst 3-årig gymnasieutbildning. Du är en van och driven datoranvändare som hanterar Word och Power Point väl, liksom du snabbt sätter dig in i olika typer av systemstöd. Noggrannhet, förmåga att arbeta strukturerat och att hålla många trådar samlade i din hand är grundförutsättningar för att bli framgångsrik i rollen. En positiv inställning, hög servicekänsla och fokus på att hitta bra och funktionella lösningar kommer göra dig ännu mer lyckad i rollen. Som förvaltningsdirektörens högra hand kommer du att få tillgång till mycket information, det är viktigt att du har hög integritet och förstår vikten av att behandla viss information med sekretess. Mycket god talad och skriven svenska är ett krav.

Eftergymnasial administrativ utbildning liksom kunskaper inom diarieföring är meriterande.

Vad du får hos oss
Som medarbetare inom hälso-och sjukvården medverkar du alltid till att utveckla den framtida vården och vi går nu en spännande framtid till mötes när e-hälsotjänster och utökad närvård är i fokus. Primärvård, hälsa och habilitering är en nygammal förvaltning genom den nyligen genomförda sammanslagningen av två förvaltningar. Det innebär att det finns goda strukturer och rutiner men också möjligheter till förändring och förbättring där du får en möjlighet att vara delaktig. Som medarbetare hos oss blir du en del av Region Uppsala - en stor organisation med stora möjligheter att dela kunskaper, bolla idéer, samarbeta, dela med sig av egna kunskaper och ta del av andras.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Förvaltningens ledningskontor flyttar under våren till nyrenoverade fina lokaler på Dragarbrunnsgatan 46, ett stenkast från Resecentrum.

För mer information
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-100 112.

Fackliga representanter nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 20 mars 2018.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 27 februari 2018 av PV/Maria Wijkström