Distriktssköterska

Referensnr PV72/2018
Sista ansökan 2018-03-21
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Svartbäckens vårdcentral

Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vår verksamhet
Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Svartbäckens vårdcentral ligger i centrala Uppsala och är en av länets största vårdcentraler. Vi har nästan 17 000 listade patienter och är 70 medarbetare. Alla yrkesområden finns representerade hos oss och tillsammans erbjuder vi alla tjänster inom vårdcentralens uppdrag. Våra patienter är både unga och äldre och bor i området eller i omkringliggande landsbygd. Det gör vårt arbete både omväxlande och utvecklande. Till verksamheten hör även filialen Bälinge vårdcentral.

Ditt uppdrag
Som distriktssköterska hos oss kommer du att antingen arbeta med barnhälsovård eller sjukvård riktade mot vuxna. Du som kommer att arbeta med hälso- och sjukvård riktad till vuxna patienter gör det i form av telefonrådgivning, mottagningsarbete och drop-in samt hembesök. Den vikarie vi söker kommer att arbeta med barnhälsovård riktad till barn mellan 0 och 5 år i form av mottagningsarbete, telefonrådgivning och hembesök.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i Öppen hälso- och sjukvård. Du har förskrivningsrätt och får gärna ha tidigare erfarenhet från primärvård. Du har ett flexibelt arbetssätt, besitter god samarbetsförmåga och har både vana och drivkraft till självständigt arbete. Det ingår en del resande i arbetet så körkort erfordras. Leasingbil finns att tillgå.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning och ett vikariat på heltid, båda med tillsättning innan sommaren. Vikariatet sträcker sig till 190831 med möjlighet till förlängning.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Ulrika Adolfsson, tel 018-611 74 36.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 21 mars. Skriv i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 5 mars 2018 av PV/Helén Fricking