Psykolog

Referensnr PV74/2018
Sista ansökan 2018-04-01
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Gränbystadens vårdcentral

Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vår verksamhet
Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

I det snabbt växande området kring Gränby centrum finns vår nya vårdcentral. Vi är 25 medarbetare som tillsammans erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande.

Ditt uppdrag
Vi söker dig som är trygg i din kunskap och redo att utveckla nya arbetssätt där allas kunskap används fullt ut – medarbetarnas såväl som patienternas! Du ser att patienten ingår som en del i teamet och är nyfiken på hur tekniken skapar möjligheter att förbättra Primärvården. Vi söker nu en psykolog till vår arbetsgrupp.

Ditt arbetsområde hos oss är psykisk ohälsa inom det behandlingsområde som inte kräver psykiatrins resurser. Du arbetar självständigt med vuxna personer från 18 år men samarbetar även med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen. Arbetet innebär psykologisk rådgivning, diagnostik och behandling. Behandling ges både i grupp och individuellt. På vårdcentralen arbetar vi med triage, vilket innebär att psykologen har ansvar för en första bedömning av psykisk ohälsa. Vanliga problemområden som psykologen möter är depression, ångestproblematik, sömnproblem och stress. Handledning och fortbildningsuppdrag av annan personal kan förekomma.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet från arbetet i primärvård och kompetens inom KBT. Vi vill att du har erfarenhet av diagnostik och att Du arbetar utifrån evidensbaserade metoder. Vi lägger stor vikt vid att du har kapacitet att arbeta självständigt och en god förmåga och vilja att utveckla verksamheten och samarbetet, såväl inom som mellan vårdcentralerna och med vårdgrannar.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidaresanställning på 75 % med start snarast eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta Tf verksamhetschef Eva Widén tel 018-617 04 37.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 1 april. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 5 mars 2018 av PV/Helén Fricking