Helg- och sommarkurser

En möjlighet till eget skapande, både för dig som är ung och förhoppningsfull och vill påbörja någonting okänt, och för dig med gammal lust och en begåvning som ligger på is. Du som inte har möjlighet att gå på våra långkurser, ta chansen att pröva dina skapande vingar på en av våra helg- eller sommarkurser.

Våra lärare är erfarna pedagoger, utövande artister, konstnärer och musiker. Kurserna är tänkta både för dig som är nybörjare och för dig som har kommit en bit på väg.

Som kursdeltagare väljer du att antingen att bo på skolan med helpension eller vara resande. För dig som kommer och vill bo välkomnar "Gamle Wijks Hus" med enkel- eller dubbelrum. Alla deltagare äter lunch gemensamt i matsalen.

I kurskostnaden ingår förbrukningsmaterial samt lunch alla kursdagar. För logi m.m. tillkommer enligt nedan:

 

3 dagars kurs

  • Boende, inklusive frukost, en middag, lakan och handduk 
    1 090kr /person

 

5 dagars sommarkurs

  • Boende inklusive frukost och middag 2 360 kr /person (inkl. lakan och handduk)

 

10 dagars sommarkurs

  • Boende inklusive frukost och middag 5 310 kr /person (inkl. lakan och handduk)

 

Ansökan
Ansökan görs digitalt via hemsidan. Under respektive flik finns en länk till vårt ansökningsformulär. Antagningsbesked och information kommer till den e-postadress som uppgetts i ansökan.

Ansökan ska vara skolan tillhanda:
Helgkurs - se datum för respektive kurs. Först till kvarn…
Sommarkurs i juni/juli - ansök senast 31/3. Antagning sker efter sista ansökningsdag.

Anmälan är bindande. Om du inte har möjlighet att gå kursen på grund av sjukdom och styrker detta med läkarintyg så debiteras du endast en administrativ kostnad på 250kr.

Med reservation för ändringar.

Följ oss