Till dig som vill fördjupa ditt skrivande

Känner du att det är dags att ta ditt skrivande på allvar? Kommer du inte vidare i ditt skrivprojekt? Då är fördjupningskursen i skrivande på Wiks folkhögskola något för dig.

Kursen vänder sig till dig som gått någon form av skrivarutbildning tidigare och som nu vill få texthandledning och tillgång till en grupp för fördjupande skrivarsamtal. Kursen bygger framför allt på textsamtalet där vi ger inträngande respons på varandras texter, vi förutsätter därför att deltagarna har ett pågående skrivprojekt. Vi kommer också att arbeta med någon form av gemensam läsning.

Kursen riktar sig till dig som skriver prosa och poesi, men även till dig som utforskar gränserna mellan till exempel fiktion och dokumentär eller essä.

Kursen är inte studiemedelsberättigad. Ansökan skall vara skolan tillhanda senast den 16 december och görs direkt via hemsidan. Därutöver skickar du ett personligt brev där du berättar något om dig själv och ditt skrivande samt max fem sidor textprov via e-post till: malin.backstrom@regionuppsala.se  Dessa ska vara word eller pdf-filer och du anger ärende: "Bilaga + ditt namn". Skrivarkurs fördjupning omfattas ej av antagningsprincipen "först till kvarn".

ANMÄLAN: Anmälan är bindande.Besked om antagning får du i årsskiftet 2017/2018.
Antagningsbeskedet skickas till din registrerade e-postadress.

MATERIAL + LUNCHER: 2 320 kr

ANTAL DELTAGARE: 12

KURSTID: Lördag-måndag 9.00-16.00

Helg 1: 10/2–12/2 (lördag-måndag em)

Helg 2: 24/3–26/3 (lördag-måndag em)

Helg 3: 5/5–7/5 (lördag-måndag em)

LOKAL: Skolhuset, skrivarsalen och biblioteket.

KOST OCH LOGI : Om du önskar bo kvar på Wik under ditt kurstillfälle kan vi erbjuda dig ett helgpaket med kost och logi här på området. Anmälan för boende gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan.

  • Två nätter i enkelrum inklusive frukost, middag lördag och söndag, lakan och handduk 
    1 180 kr /per person och kurshelg.    Med reservation för ändringar

 

 

 

 

Följ oss