Argentinsk tango (forts/medelnivå) 18-20 oktober

En intensiv fortsättningskurs på medelnivå för dig som vill fördjupa dina tangokunskaper - utveckla din teknik, musikalitet och förmågan att kommunicera med en partner. Kursen passar även dig som dansat ett längre tag men bara dansat den ena rollen och vill lära dig den andra. Alla får lära sig att både föra och följa, och vi byter både roller och partner. Du behöver alltså inte ta med någon partner. På lördagskvällen bjuder vi in även andra tangodansare till en Wik-milonga, med slottet och Mälaren som stämningsskapande fond!

MATERIAL + LUNCHER: 600 kr.

LÄRAREMalin Backström & Malin Zehaie

ANTAL DELTAGARE: Max 50

KURSTID: Fredag kväll 18.00-20.30 + praktika 20.30-21.30, lördag 10.00-16.00 + milonga 19.00-23.00, söndag 10.00-15.00

LOKAL: Gymnastiksalen, Wiks folkhögskola

ANMÄLAN: Antagningsbeskedet skickas till din registrerade epostadress 5-6 veckor före kursstart. Kursen kan avbokas upp till 30 dagar innan kursstart, därefter är anmälan bindande. Om du får förhinder och inte kan deltaga under kurstillfället på grund av sjukdom, styrkt av läkarintyg, reduceras kursavgiften till 250 kr. Om du av annan anledning uteblir eller bokar av kursen mindre än 30 dagar innan kursstart faktureras du hela kurskostnaden och bokad logi. Boende i enkelrum kan erbjudas i mån av plats.

KOST OCH LOGI: Om du önskar bo kvar på Wik under ditt kurstillfälle kan vi erbjuda dig ett helgpaket med kost och logi här på området. Anmälan för boende gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan. Vi kan erbjuda enkelrum i mån av plats.

· Kurs + två nätter i enkelrum/dubbelrum inklusive frukost, lunch, middag lördag kväll samt lakan och handduk 
2 000 kr /per person och kurshelg.

 

Med reservation för ändringar

Följ oss