Screentryck 22-24 november

Vill du mycket och helst allt på en gång? En laddad kurs för dig som är nybörjare eller erfaren som vill fördjupa dig i screentryckeriets ädla konst, från originalframställning (en Photoshopkurs ingår) till tryckförfarande. Och du kan trycka på nästan allt; textil, papper m.m. Sitt inte hemma och tryck, kom hit i stället!

MATERIAL + LUNCHER: 1 300 kr

EGEN FÖRBRUKNING: 100-1000 kr

LÄRARE: Tommy Eriksson

ANTAL DELTAGARE: 16

KURSTID: Fredag kväll 18.00-21.00, lördag och söndag 9.00-16.00

LOKAL: Tengbom, screensalen och datasalen

ANMÄLAN: Kursen kan avbokas upp till 30 dagar innan kursstart, därefter är anmälan bindande. Om du får förhinder och inte kan deltaga under kurstillfället på grund av sjukdom, styrkt av läkarintyg, reduceras kursavgiften till 250 kr. Om du av annan anledning uteblir eller bokar av kursen mindre än 30 dagar innan kursstart faktureras du hela kurskostnaden och bokad logi. Boende i enkelrum kan erbjudas i mån av plats.

KOST OCH LOGI : Om du önskar bo kvar på Wik under ditt kurstillfälle kan vi erbjuda dig ett helgpaket med kurs, kost och logi på Wik. Anmälan för boende och eventuell specialkost gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan.Vi kan erbjuda boende i enkelrum i mån av plats.

  • Två nätter i enkelrum/dubbelrum inklusive kurs, frukost och lunch samt middag lördag kväll. Lakan och handduk finns på rummet. 2 650 kr /per person och kurshelg.

 

Med reservation för ändringar

Följ oss