Rörelse, stillhet, närvaro 16-20 juni

Under fem sköna sommardagar på Wik får du prova på olika tekniker för att utforska din kreativitet och öka närvaron – i både rörelse och stillhet, i kroppen och medvetandet, i det egna inre rummet och i det yttre. Vi arbetar med olika rörelseövningar, kontaktövningar, yoga, dans (tex tango) och skrivövningar. En del övningar kommer att ske ute i den vackra naturen som omger Wik.

Det handlar inte om att prestera något särskilt, utan om att i lugn och ro utforska, upptäcka, uttrycka och språklig-göra, att gestalta med hjälp av både kropp och ord.

Du behöver inte ha några som helst förkunskaper.

MATERIAL + LUNCHER: 1080 kr

LÄRARE: Malin Backström och Anna Rosèn

ANTAL DELTAGARE: 35

KURSTID: 9.00-16.00 (+morgonyoga c:a kl. 7-8 sön-ons)

LOKAL: Gymnastiksalen, skrivarsalen i skolhuset, utomhus

KOST OCH LOGI : Om du önskar bo kvar på Wik under ditt kurstillfälle kan vi erbjuda dig ett paketpris för kost och logi.  Anmälan för boende gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan.

* Boende inklusive frukost och middag, lakan och handduk 2360 kr /per person

ANMÄLAN: Anmälan är bindande. Sista ansökningsdag är den 31 mars. Antagningsbesked skickas till din registrerade e-postadress senast den 11 maj. Om du får förhinder och inte kan deltaga under kurstillfället på grund av sjukdom, styrkt av läkarintyg, reduceras kursavgiften till 250kr. Kurskostnad och eventuell logi faktureras dig efter avslutad kurs.

 

Med reservation för ändringar

 

Följ oss