Skulptur/färg och form/betonggjutning 10-19 juni

Wiks fantastiska skulpturateljé och verkstad öppnar dörrarna till den tredimensionella bilden. Vi går igenom grunderna för arbete med keramisk skulptur och modellering. Olika gjuttekniker som sandgjutning, gips- och betonggjutning leder oss vidare in i skulpturens värld. Kursen ger möjlighet till fördjupning inom olika områden som objekt-, modell- och porträttmodellering. Vi undersöker reliefens möjligheter och kompletterar med skiss och teckningsstudier. Under kursens gång arbetar vi även med färg, färgens inverkan på formen, färgens betydelse och budskap. Måleriet, teckningen och skulpturen berikar och utvecklar varandra. Arbetet sker både inne och ute i sommarlandskapet. Olika kursmoment erbjuds och varvas med möjlighet till eget arbete och utveckling av individuellt valda projekt.

Under tre hela dagar arbetar vi efter levande modell. Kursen passar både den med tidigare erfarenhet och nybörjare. Alla bemöts på sin egen nivå. Nyfikenhet, mod och skaparglädje är vad som efterfrågas!

MATERIAL + LUNCHER: 3 200 kr 

ANTAL DELTAGARE: 16

KURSTID: 9.00-16.00

LOKAL: Tengbom, skulpturateljén

KOST OCH LOGI : Om du önskar bo kvar på Wik under ditt kurstillfälle kan vi erbjuda dig ett paketpris för kost och logi.
* Boende inklusive frukost och middag, lakan och handduk 5 500 kr /per person.
Bokning gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan.

ANMÄLAN: Sista ansökningsdag är den 31 mars. Antagningsbeskedet skickas till din e-postadress 4-6 veckor före kursstart. Om du får förhinder på grund av sjukdom reduceras kurspriset till 250 kr mot uppvisande av läkarintyg. Om du av annan anledning uteblir eller bokar av kursen mindre än 30 dagar innan kursstart faktureras du hela kurskostnaden och bokad logi.

 

Med reservation för ändringar

Följ oss