Teater 14-18 juni

Fem dagar i juni kommer vi dyka ner i monolog, dialog, röst, rörelse och improvisation med fokus på samarbete och skaparglädje. Kursen är öppen för alla som är nyfikna och intresserade av skådespeleri och teater. Vi kommer ibland vara två grupper, en för nybörjare och en för mer erfarna, men en hel del kommer vi också vara tillsammans.

Är du dessutom nyfiken på hur det är att vara elev på Wiks teaterlinje är detta ett ypperligt tillfälle att prova på hur det kan vara, och har du gått en teaterlinje tidigare är detta en god chans att fördjupa dina kunskaper. Har du aldrig hört talas om Wik så är detta en fint tillfälle att få uppleva magin.   

MATERIAL + LUNCHER: 1090 kr

LÄRARE: Fuji Hoffmann och Tova Ekenberg

ANTAL DELTAGARE: 30

KURSTID: 14 juni kl. 18-21
                 15-18 juni kl. 09.15-16.30

LOKAL: Gymnastiksalen,

KOST OCH LOGI : Om du önskar bo kvar på Wik under ditt kurstillfälle kan vi erbjuda dig ett paketpris för kost och logi.  Anmälan för boende gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan.Vi kan endast erbjuda enkelrum i mån av plats.

* Boende inklusive frukost och middag, lakan och handduk 2 500 kr /per person

ANMÄLAN: Sista ansökningsdag är den 31 mars. Antagningsbesked skickas till din registrerade e-postadress senast den 10 maj. Om du får förhinder och inte kan deltaga under kurstillfället på grund av sjukdom, styrkt av läkarintyg, reduceras kursavgiften till 250kr.

 

Med reservation för ändringar

 

Följ oss