Sommarkurs: Jazz 8-12 juni

Kursen är inställd på grund av rådande pandemi.

En kurs för dig som spelar ett instrument eller sjunger och vill ägna koncentrerad tid åt intensivt musicerande med andra musikälskare. Tyngdpunkten ligger på ensemblespel och på att ha kul tillsammans. Kursens 30 deltagare delas in i mindre grupper och får under fem dagar möjlighet att utveckla sitt spel både individuellt och i ensemble. På kvällarna är det jam och social samvaro på skolans jazzcafé. Kursen avslutas med en offentlig konsert där samtliga musiker deltar.

Varmt välkommen med din ansökan! 

KURSAVGIFT: 1 400 kronor, inklusive luncher och fika

LÄRARE: Magnus Werner, Susanne Ottebring, Hans Loelve

ANTAL DELTAGARE: Max 30

KURSTID: 9.00-16.00

LOKALER: Musiksalarna, skolhuset Wiks folkhögskola

BO PÅ WIK: Om du vill bo på Wik under kursen finns ett paketpris med boende, frukost, middag, lakan och handduk. Du kan välja mellan boende på hotell eller boende på vandrarhem. Boende på vandrarhem kostar 3 100 kronor per person. Boende på hotell kostar 4 500 kronor per person. Det är ingen skilland i kostnad mellan enkelrum och dubbelrum. Anmälan för boende gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan. I mån av plats har vi möjlighet att erbjuda enkelrum.

Du som inte bor hos oss men vill äta middag med oss i matsalen anmäler det till din kursledare. Det kostar 120 kronor, säg till så god tid som möjligt.

ANMÄLAN: Sista ansökningsdag är den 29 april.. Antagningsbeskedet skickas till din e-postadress 4–6 veckor före kursstart. 

Du kan avanmäla dig senast 30 dagar före kursstart. Efter det är anmälan bindande. Om du blir sjuk och inte kan delta får du tillbaka kursavgiften om du har ett läkarintyg. Då tar skolan bara ut en administrativ avgift på 250 kronor. Om du inte dyker upp eller bokar av kursen mindre än 30 dagar innan kursstart faktureras du hela kurskostnaden och boende om du bokat det.

 

Med reservation för ändringar.

 

Foto:TUMBA

Följ oss