Sommarkurs: SKRIV! 15 –18 juni

Kursen är inställd på grund rådande pandemi.

SKRIV! är en fyradagarskurs som vi ägnar helt åt skrivandet. I fokus står dina egna och gruppens texter. 

Under kursen blandas skrivövningar med textsamtal, läsning, diskussioner och en längre skrivuppgift. Du kommer att få prova på textsamtal, och vi kommer att prata om vägar för att få kreativiteten att lossna. Vi avslutar med en textuppläsning för varandra. 

Kursen vänder sig till dig som vill skriva poesi eller prosa (dikt eller berättelse). Om du helst skriver på dator och har en bärbar sådan får du gärna ta med den.

Lärare är Elin Cullhed, författare till boken Gudarna och lärare i kreativt skrivande.

Som deltagare betalar du en kursavgift som täcker grundmaterial och luncher.

Välkommen med din ansökan senast 29 april!

KURSAVGIFT: 1100 kronor, inklusive lunch och fika.

LÄRARE: Elin Cullhed

ANTAL DELTAGARE: Max 16

KURSTID: Måndag - torsdag kl. 9-16.

LOKALER: Skolhuset Wiks folkhögskola

BO PÅ WIK: Om du vill bo på Wik under kursen finns ett paketpris med boende, frukost, middag, lakan och handduk. Du kan välja mellan boende på hotell eller vandrarhem. Dubbel- och enkelrum på vandrarhem kostar 2 325 kronor per person.  Dubbel- och enkelrum på hotell kostar 3 375 kronor per person. Anmälan för boende gör du på samma digitala blankett som din kursanmälan.

I mån av plats har vi möjlighet att erbjuda enkelrum.

Du som inte bor på Wik men vill äta middag i matsalen anmäler detta till din kursledare. Det kostar 120 kronor, säg till i så god tid som möjligt.

ANMÄLAN: Sista ansökningsdag är den 29 april.. Antagningsbeskedet skickas till din e-postadress 4–6 veckor före kursstart. 

Du kan avanmäla dig senast 30 dagar före kursstart. Efter det är anmälan bindande. Om du blir sjuk och inte kan delta får du tillbaka kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Då tar skolan ut en administrativ avgift på 250 kronor. Om du inte dyker upp eller avbokar mindre än 30 dagar före kursstart faktureras du kurskostnaden samt boende, om du har bokat det.

 

Med reservation för ändringar

 

Foto:Elin Cullhed

Följ oss