Upptåg och kreativitet

Kreaktiviteten

Kreaktiviteten är en rolig aktivitet där ett 30-tal luriga och kluriga utmaningar skall lösas inom en viss tid, t.ex. lösa hemliga Kreaktivitetenkoder, tillverka "omöjliga" papperskonstruktioner, lösa teambuildinguppgifter och ta bilder på medarbetare som utför olika uppdrag. Allt under tidspress för att göra det extra utmanande.

 

Expedition Kruse Expedition Kruse

Expedition Kruse är en fartfylld friluftstävling, som enkelt uttryckt är en blandning av Camp Molloy, Robinson och Mulleskolan. Ett antal olika utmaningar utplacerade runt om anläggningen skall lösas inom en viss tidsrymd.

 

Glödvandring Glödvandring

Elden har fascinerat människan sedan urminnes tider.
Men hur är det möjligt att gå på glödande kol som håller ca 400 graders värme?
Glödvandring i dag handlar om att få ta del av en oförglömlig upplevelse tillsammans
med kollegor och vänner, samt att ställas inför möjligheten att ta ett beslut.

Vernissagemålning

Vernissagemålning är en avspänd och trevlig aktivitet som går att göra såväl inomhus som utomhus, och som namnet antyder handlar det om att släppa loss fäger och former genom penseln. Ett arrangemang där tonvikten är lagd på att försöka stimulera gruppens samarbetsförmåga och kreativitet samtidigt
som ni får en rolig stund tillsammans.

300 sekunder

Lagtävling där man möter varandra parallellt vid ett antal stationer och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas.

Isskulptering 

IsskulpteringIsskulptering är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar
i eldens värmande sken.
Under denna aktivitet guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska
värld med professionell vägledning av en iskonstnär.

Rolig halvtimme

Om tiden är knapp men ni ändå vill göra något roligt kan vi varmt rekommendera denna inomhustävling. Vi delar upp er i lagRolig halvtimme om ca 6 personer och sedan får varje person göra en utmaning. En minut har man på sig att lösa utmaningen och är man snabbast får man mest poäng, misslyckas man blir det noll! Koncentration, smartness och fokusering är tre mycket användbara egenskaper under denna nervkittlande aktivitet.

Följ oss