För föreningar

 sammanträde

Här lägger vi upp löpande information om kurser, konferenser och möten som kan vara intressanta för länets arrangörsföreningar.

Den 28 augusti är det dags för ett nytt samrådsmöte med Ideell Kulturallians, länets ideella föreningar och Kultur och Bildning inför skrivandet av den nya regionala Kulturplanen. Mötet hålls i Regionens Hus, Storgatan 27 i Uppsala . Mer information och länk till anmälan läggs upp här när det är klart.

6-7 oktober är det åter dags för ANBUD LIVE, Riksteaterns utbudsdagar. Dag 1 ägnas åt föreställningar från Barn och Unga och äger rum i Riksteaterns hus i Hallunda. Dag 2 ägnas åt det offentliga utbudet och äger rum på Södra Teatern.
Anteckna datum redan nu!

Den 2 december hålls ett så kallat FRAMTIDSFORUM för Riksteaterns lokala och regionala föreningar i Mellansverige. Även detta genomförs i Regionens Hus, Storgatan 27. Mer information kommer.

Om  ni är intresserade av att arrangera teater i en bygdegård eller annan liknande mindre lokal finns det möjlighet att ansöka om Riksteaterns småplatsstöd. Blanketten för detta hittar ni på www.uppsalalan.riksteatern.se