Hudmottagning

Hudmottagningen i Enköping tar emot patienter med alla former av hudsjukdomar. De vanligaste hudbesvär som vi behandlar är psoriasis, eksem, acne och vitiligo. Vi bedömer även hudförändringar och födelsemärken. Inom vår mottagning finns även möjlighet till ljusbehandling. Klicka på länken till vänster för att läsa mer om ljusbehandlingen.

Hudmottagningen är en satellitmottagning som samarbetar med Hudmottagningen på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Två dagar i veckan, tisdagar och torsdagar, arbetar hudläkare från Akademiska sjukhuset på vår mottagning.

Hur söker jag vård

För att få en tid på hudmottagningen underlättar det med en remiss från din husläkare. Husläkarna kan behandla många hudåkommor och därför rekommenderar vi dig att i första hand kontakta din husläkare för hjälp.

Du når våra sköterskor för rådgivning, receptförnyelse och tidsbokning på tel: 0171-41 81 70.

Vi använder oss av telefonsystemet Call Guide

När du ringer oss från din telefon svarar en röst som ber dig knappa in det telefonnummer där du vill bli nådd. Du som inte har en knapptelefon lämnar i stället ett röstmeddelande. Du får nu ett meddelande från mottagningen som berättar vid vilken tid du kommer att bli uppringd.

För dig som patient innebär systemet att du inte behöver riskera att få upptagetton eller sitta fast i en telefonkö. Våra telefontider hittar du i menyn till höger.

Nå oss på internet

Med e-tjänsten "1177 Vårdguiden", som du hittar högst upp i högerspalten på sidan, kan du nå oss via internet.

Receptbrevlåda

Vid vår reception finns en receptbrevlåda där du som är patient hos oss kan lämna önskemål om att du vill ha ditt recept förnyat. Lådan töms dagligen. Fyll i blanketten "Förnyelse av recept" som finns i ett fack bredvid lådan. Dina mediciner kommer att finnas på apoteket inom ungefär 7 dagar.