Distriktsläkare/ Legitimerad läkare

Referensnr PV308/2017
Sista ansökan 2018-01-28
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Östervåla vårdcentral

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö. Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Vår verksamhet
Östervåla ligger i vacker jord- och skogsbruksbygd i Heby kommun nordväst om Uppsala. Vi är 25 medarbetare som ansvarar för drygt 6 000 listade patienter. Vi erbjuder det mesta inom primärvård och på vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Ditt uppdrag
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom handledning av studenter. Möjlighet till åtagande av ansvar för BVC och särskilt boende.

Din kompetens
Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Alternativt söker vi dig som är legitimerad läkare med svensk legitimation och ett stort intresse för primärvård. Är du nyexaminerad läkare i väntan på AT kan vi erbjuda goda möjligheter till handledning. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och en vilja att utveckla verksamheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Är du inte specialist inom allmänmedicin men legitimerad läkare erbjuder vi en visstidsanställning.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmånspaket via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna distriktsläkardagar där Primärvårdens alla läkare får fortbildning. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor. Du erbjuds även ett ortstillägg utöver den ordinarie lönen.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om vikariatet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Bolin, tel 018-611 08 61.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 28 januari. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 29 december 2017 av PV/Helén Fricking