Distriktsläkare/Leg läkare

Referensnr PV70/2018
Sista ansökan 2018-03-23
Förvaltning Primärvården
Arbetsplats Gimo vårdcentral

Vill du vara med och utveckla den framtida vården tillsammans med oss? 2018 samlas Primärvården och Hälsa och habilitering i en gemensam förvaltning, med cirka 1400 medarbetare. Vårt nya arbetssätt är en del i arbetet med att förverkliga visionen om nära vård i hela Uppsala län. Hos oss blir du en viktig del i vår förändringsresa och du får goda utvecklings- och karriärmöjligheter.

Vår verksamhet
Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö.

Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Gimo vårdcentral finns centralt i Gimo, fem mil nordost om Uppsala. Hit finns goda pendlingsmöjligheter med buss och bil. Vi har cirka 4 000 listade patienter och är 20 medarbetare. Alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade och vi har även en ungdomsmottagning. Vi har filialer i Österbybruk och Alunda.

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök samt drop-in mottagning. Det ingår även handledning av läkarstudenter och AT/ST-läkare samt viss jour/beredskap. Du är också med och utvecklar våra arbetsformer, påverkar verksamheten och arbetsmiljön. Möjlighet finns att arbeta med uppdrag inom barnhälsovård och särskilt boende.

Vi arbetar med kliniska processer där alla yrkesprofessioners kompetens är viktig för att erbjuda den bästa patientvården. Flera av processerna innefattar utveckling av sjuksköterskeledda mottagningar inom diabetes, astma/KOL och hjärtsvikt både för att avlasta antalet läkarbesök och för att öka samarbetet mellan de olika professionerna.

Din kompetens
Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin eller legitimerad läkare med svensk legitimation. Du ska ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du tycker om att jobba tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning respektive vikariat, beroende på specialiseringsnivå, på heltid eller enligt överenskommelse. Vi har strukturerad vidareutbildning för våra läkare där alla inom hela Primärvården samlas för utbildning, information och erfarenhetsutbyte. Även mindre fortbildningsgrupper förekommer samt särskilda läkarmöten på vårdcentralen. För dig som är färdig specialist och leg läkare tillkommer ett områdestillägg på lönen.

Vill du ha ett utmanade och stimulerande arbete tillsammans med oss?
Om du vill veta mer om mottagningen och tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Marlene Lundin, 0173-88 066.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast23 mars och vi kommer att kalla till intervju efter hand som ansökningar kommer in. Detären stor fördel om bifogar kopior på din legitimation och vidareutbildning i din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare


Publicerad den den 1 mars 2018 av PV/Elisabeth Gripemo